CRAIOVA: Tânăr reținut, după ce a furat un portofel dintr-o mașină

CRAIOVA: Tânăr reținut, după ce a furat un portofel dintr-o mașină

1.597
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din Craiova, a fost reținut, ieri, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din Calopăr, a anunțat poliția, în data de 15 mai, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au furat, din autoturism, un portofel.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care la scurt timp, în urma activităţilor specifice, au identificat un tânăr de 29 de ani, din Craiova, bănuit că, prin forţarea butucului portierei stânga față, ar fi pătruns în mașina persoanei vătămate, care era parcată pe strada Constantin Brâncoveanu, din Craiova, de unde ar fi furat un portofel cu documentele personale, carduri bancare și suma de 520 lei.

Ieri, poliţiştii secţiei, cu sprijinul unor poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, l-au depistat pe tânăr şi condus la sediul poliţiei pentru audieri.

„În baza probatoriului administrat de poliţişti, cel în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, arată IPJ Dolj.

Astăzi, tânărul va fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.



1 COMENTARIU

  1. #1

    Mesaje

    […]  » Citește mai mult… […]

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.