Din nou proteste la Finanțele Publice

Din nou proteste la Finanțele Publice

4.335
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Angajații de la Finanțele Publice Dolj au ieșit din nou în stradă, în această dimineață. Asta după ce și săptămâna trecută au organizat un protest spontan din cauza Legii Unice de Salarizare. Oamenii sunt nemulțumiți că dacă va fi adoptată în forma actuală, discrepanțele dintre veniturile din teritoriu și ale aparatului central vor fi și mai mari. Conform algoritmului de calcul, diferențele salariale ar ajunge si la 60%. „Nu au existat colaborări și discuții pe legea unică a salarizării, ci aceasta a fost impusă, ni s-a adus la cunostință. Această lege deși a fost dată să corecteze niște aberații care se întâlneau până acum, diferențele foarte mari, atât între ramuri cât și în cadrul aceleiași instituții, intre teritoriu și aparatul central, din contră, s-au accentuat. Am solicitat să fim salarizați, noi, cei din teritoriu, conform grilei de salarizare de la nivel central”, a spus Victor Carauleanu, vicepreședinte SED LEX.

Este al treilea protest din această lună. Sindicaliștii speră să tragă un semnal de alarmă și să modifice grila de salarizare. În caz contrar, reprezentanții sindicali spun că vor declanșa greve conform legii.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     03-10-2005
    Locatie
     La volan
    Mesaje
    950

    Nu inteleg nimic din articolul asta, parca e scris cu picioarele.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.