DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doi soți din Craiova, angajați ai DRDP Craiova, au decedat, luni seara, după ce mașina în care erau s-a răsturnat pe șoseaua de centură a municipiului Giurgiu.

Femeia, în vârstă de 62 de ani și bărbatul de 65 de ani, ambii din Craiova, erau pasageri într-un autoturism care s-a răsturnat în afara șoselei.

Bărbatul a fost găsit în stop cardio-respirator și nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Femeia avea leziuni incompatibile cu viața.

Astăzi, colegii de la DRDP Craiova au făcut o postare pe pagina de Facebook a instituției, anunțând că cei doi soți vor fi conduși pe ultimul drum, joi.

„Până când moartea ne va despărți”!
Așa și-au jurat soții Badea în urmă cu 39 de ani, dar nici măcar moartea nu a putut să facă asta!
După ce 34 de ani, domnul Badea, și 29 de ani, doamna Badea, au fost mândrii că sunt parte din frumoasa familie a drumarilor doljeni, o clipă a fost de ajuns să plece dintre noi!
Cei care vor să le aducă un ultim omagiu și să le aprindă o lumânare, o pot face până mâine, 8.06.2023, ora 13⁰⁰, la capela bisericii ” Sf Ioan Valahul” din cartierul Cornițoiu, Craiova.
Dumnezeu să-i odihnească în pace”, este mesajul DRDP Craiova.

Din verificările polițiștilor a reieșit că o femeie de 35 de ani, din București, în timp ce conducea mașina a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

Femeia aflată la volan și pasagerul din dreapta erau conștienți și cooperanți.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.