DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 2,00)

O bătrână în vârstă de 92 de ani, din comuna Teslui, județul Dolj, dispărută de la domiciliu miercuri dimineață, a fost găsită de către polițiști cu ajutorul câinilor de salvare, respectiv de urme. 

Ieri, poliţiştii au fost sesizaţi, de o femeie, din Teslui, cu privire la faptul că, soacra sa de 92 de ani, din aceeaşi localitate a plecat de la domiciliul său şi nu a mai revenit până în prezent.

La nivelul Sectiei 5 Poliție Rurală Pielești s-a constituit un colectiv de lucru care a desfășurat activități specifice în vederea găsirii persoanei în cauză.

La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului Criminalistic Dolj, însoțiți de câinele de căutare-salvare în mediul natural, TAMA și câinele de prelucrare urme, Vab.

„Căutările s-au desfășurat atât în comuna Teslui cât și în extravilanul localității. Astfel, cu ajutorul câinilor poliţişti TAMA şi VAB, bătrâna a fost găsită pe un câmp din extravilanul localității, într-o zonă cu vegetaţie abundentă, fiind predată familiei”, a menționat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.