DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un candidat a fost eliminat din examenul de Bacalaureat, proba scrisă la Limba Română, în județul Dolj, după ce a fost prins încercând să copieze, folosind telefonul mobil. 

Potrivit ISJ Dolj, la această primă probă a examenului au fost prezenți 3.475 de candidați, reprezentând 95% din totalul celor înscriși, respectiv 3.296 candidați din promoția curentă și 179 din promoțiile anterioare.

„Proba s-a desfășurat astăzi, 20 iunie, în 15 centre de examen. Nu au participat 150 candidați. Un candidat a fost eliminat pentru tentativă de fraudă”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISJ Dolj, Nicoleta Lițoiu.

Subiectele și baremul de corectare vor fi publicate la ora 15:00, pe subiecte.edu.ro, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.

Celelalte probe se vor desfășura conform următorului calendar:

marți, 21 iunie- proba obligatorie a profilului

miercuri, 21 iunie – proba la alegere a profilului și a specializării

Primele rezultate vor fi afișate în data de 27 iunie, până la ora 12:00.

Contestațiile pot fi depuse/transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 1 iulie 2022.

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.