Dolj: Cinci cazuri noi de persoane infectate cu Coronavirus

Dolj: Cinci cazuri noi de persoane infectate cu Coronavirus

26.127
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Numărul de cazuri confirmate, în județul Dolj, potrivit ultimei raportări a Institutului Național de Sănătate Publică a ajuns, marți, la 150, cu cinci mai multe față de luni.

Situația epidemiologică a județului Dolj era marți, la ora 9:00, următoarea:
– 342 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu
– 523 de persoane se află în carantină
– 2.228 de persoane au ieșit din carantină
– 13.800 au ieșit din izolare voluntară la domiciliu
– 86 de persoane vindecate
– 150 persoane confirmate pozitiv
– 2 decese (anterior 3 cazuri, dar, în urma necropsiei, s-a stabilit că ultimul caz nu prezenta îmbolnăvire cu COVID-19).

Persoanele izolate la domiciliu erau clinic sănătoase și nu prezentau simptomatologie specifică afectării de către virusul COVID-19.

Totodată, forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi pentru impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgenţă. Astfel, ”în cursul zilei de luni, 11 mai, autorităţile au verificat modul de respectare a măsurilor şi interdicţiilor impuse prin ordonanţele militare în cazul a peste 680 de persoane, fiind totodată controlate aproximativ 80 de societăţi comerciale. Pentru abaterile constatate cu privire la măsurile dispuse prin ordonanţele militare, dar şi pentru alte fapte comise în acest context, forţele de ordine au aplicat 36 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 32.000 de lei”, au informat, marți, reprezentanții Prefecturii Dolj..



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.