Dolj: Persoane de etnie romă din Braniște, amendate de comisarii Gărzii de...

Dolj: Persoane de etnie romă din Braniște, amendate de comisarii Gărzii de Mediu Dolj. Ardeau componente auto

2.319
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Patru persoane de etnie romă au fost sancționate de către comisarii Gărzii de Mediu Dolj, după ce au fost prinse că dezmembrau mașini și dădeau foc anumitor componente pentru a ajunge la partea metalică, în scopul valorificării.

După un control efectuat în comuna Malu Mare, săptămâna trecută, comisarii Gărzii de Mediu Dolj au observat, în satul Braniște din comuna Podari, un foc ce degaja fum dens, caraceristic arderilor de anvelope si material din plastic.

„Ajunși la fața locului s-a constatat că pe un teren viran pe care se află mai multe case locuite de cetateni de etnie roma, ardeau materiale diverse. Comisarii au solicitat prin apelul 112 prezenta unui echipaj de politie si de asemenea s-a solicitat si prezenta reprezentantilor din cadrul Primariei Podari. In urma verificarilor s-a constatat ca patru persoane fizice efectuau dezmembrari de vehicule si colectau diferite materiale pe care le incinerau in scopul valorificarii componentei metalice”, anunță reprezentanții Gărzii de Mediu Dolj. 

Aceste activități se desfașurau pe domeniu public cat si în apropierea respectivelor locuințe. 

După ce polițiștii au identificat cele patru persaone, comisarii Gărzii de Mediu au sancționat cele patru persoane cu amendă în valoare totală de 20.000 lei. 



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    476

    Foarte bine le-a facut! Insa nu vor platii niciodata! Dar sa-i scoata la munca in folosul comunitatii ca sunt destule strazi ce trebuie maturate zi de zi!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.