DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O petrecere organizată, noaptea trecută, într-un local din oraşul Bechet, judeţul Dolj, la care participau 16 persoane, a fost întreruptă de către poliţişti şi jandarmi, organizatorul evenimentului şi petrecăreţii fiind amendaţi. 

Doljeanul care a organizat petrecerea a fost amendat cu suma de 15.000 de lei.

„Noaptea trecută, în cadrul acțiunii desfășurate între orele 22.00-02.00, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dolj, Poliției Orașului Bechet și jandarmi din cadrul IJJ Dolj s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în punctul de lucru al unui agent economic din orașul Bechet, a fost organizat un eveniment privat, în spațiu închis, contrar prevederilor legale în contextul pandemiei de Covid 19. Astfel, a fost aplicată o sancțiune contravențională organizatorului evenimentului, în valoare de 15.000 lei, conform Legii 55/2020”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

În incinta localului respectiv au fost depistate 16 persoane, fiind aplicate astfel, 16 sancţiuni  în valoare de 8.000 de lei.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.