O mămică din Craiova are URGENT nevoie de noi! Diagnosticată cu multiple...

O mămică din Craiova are URGENT nevoie de noi! Diagnosticată cu multiple tipuri de cancer, aceasta luptă să revină acasă la cei doi copii ai săi

21.376
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

O mămică din Craiova, diagnosticată cu multiple tipuri de cancer, are nevoie de sânge, femeia fiind în spital, în prezent, în stare gravă. 

Prietenii s-au mobilizat și încearcă să o ajute pe Cristiana să revină acasă la cei doi copilași ai săi în vârstă de 4 și respectiv 12 ani.

„In perioada Craciunului am facut apel la bunatatea tuturor sa ajutam o mamica cu doi copii, cu multiple tipuri de cancer. Astazi, am primit mesaj urgent (stiam ca este in stare grava in spital ) ca are nevoie de sange. Sa nu fim nepasatori, sa donam daca putem. Gânditi-va că doi copii, de 4 si 12 ani, isi vor pierde mama daca nu primește sange. Îi trebuie sange 01 negativ sau orice grupa ar avea donatorii, dar sa spuna la centru ca doneaza pt Tudor Cristiana Dumitra 01 negativ”, este mesajul celor care o cunosc pe Cristiana Tudor.

„Are hemoglobina foarte mică, este nevoie urgent”, este un alt mesaj.

Centrul de Transfuzii din Craiova se va redeschide luni.



1 COMENTARIU

  1. #1

    Mesaje

    […] O mămică din Craiova luptă pentru viața ei, diagnosticată cu multiple tipuri de cancer, are nevoie urgent de sânge, aceasta fiind în spital, acum, în stare gravă, potrivit craiovaforum.ro. […]

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.