Dosar penal pe numele unui doljean care a refuzat testarea cu alcooltestul...

Dosar penal pe numele unui doljean care a refuzat testarea cu alcooltestul și recoltarea probelor biologice

3.628
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat din Giubega este cercetat penal, după ce duminică, fiind oprit de către polițiști în trafic, a refuzat să fie testat în vederea stabilirii alcoolemiei. Acesta nu a fost de acord nici cu recoltarea probelor biologice, fapt pentru care pe numele lui a fost întocmit dosar penal.

Doljeanul a fost depistat a fost depistat pe DN 56, în localitatea Perișor. „La data de 19 august, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Perişor au depistat, pe DN 56, în localitate, un bărbat din comuna Giubega, care conducea un autoturism. Întrucât conducătorul autoturismului emana halenă alcoolică, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, însă acesta a refuzat atât testarea, cât şi recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat Cosmin  Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice .

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.