Două accidente în aceeași zi, în același loc. Unul s-a soldat cu...

Două accidente în aceeași zi, în același loc. Unul s-a soldat cu victime (FOTO/VIDEO)

3.381
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O femeie a fost rănită după ce soțul ei nu a acordat prioritate unui șofer care circula regulamentar pe Rocadă. Accidentul s-a produs în intersecția Bulevardului Dacia cu strada 1 Decembrie 1918.

Un bărbat de 68 de ani, aflat la volanul unui Ford, a intrat în intersecție fără să îi acorde prioritate unui Hyundai condus regulamentar de un craiovean de 63 de ani. În urma impactului a fost rănită soția șoferului vinovat, aflată pe scaunul din dreapta. Bărbatul este cercetat acum pentru vătămare corproală din culpă.

În același loc s-au ciocnit și de dimineață doi șoferi. Din fericire, doar mașinile au fost „șifonate”.

imagini: Gabriel Gachi



3 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     21-06-2017
    Mesaje
    5

    Sunt destui cretini care sa bega si iti taie calea, desi trebuie sa iti dea prioritate, ei se baga ca nu mai vor sa stea, ca sunt jmecheri. Ca astia injur zilnici zeci de cretini, care ori se baga ca idiotii, ori depasesc ca dobitocii pe dreapta, ori te trezesti ca face brusc dreapta/stanga si nu semnalizeaza, etc. Pe strazi e haos, cretinii sunt predominanti. Sa nu mai amintesc de capetele patrate care stau opriti si ocupa o jumate de strada, fie ca este interzisa oprirea, sau chiar daca are parcare pe dreapta, el tot ocupa prima banda, ca nu este prost sa intre in parcare, mai bine se opreste pe prima banda, o da pe avarii, si crede ca este oprit regulamentar daca are avariile pornite. Eu ce ceva timp ma opresc langa ei si ai intreb daca sunt defecti, ca din ce stiu eu, avariile se folosesc cand ai probleme, nu cand opresti ca un dobitoc pe prima banda ca asa ti se scoala tie, sau ai treaba la magazinul de langa trotuarul din zona respectiva.

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     09-04-2014
    Mesaje
    57

    Ar trebui un sens giratoriu acolo, din doua motive:
    1. e trecere de pietoni, multi circula ca nebunii, am vazut o groaza de situatii cand era sa fie accidentati pe trecerea de pietoni in intersectia aia
    2. daca vii dinspre circa si vrei sa faci stanga spre craiovita, astepti o groaza, ca vin disperatii cu 80 km/h pe ambele sensuri…

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     20-02-2016
    Mesaje
    3

    De cretini de genul am parte in fiecare zi prin trafic nimeresti tot felul de soferi care zici ca si-au luat permisul de la librarie. Eu m-am trezit cu un sofert de olt ieri dimineata ca mergea in dreptul meu eu pe banda a 2-a si el pe prima banda si dintr-o data sa gasit sa faca stanga brusc fara sa se asigure sau sa semnalizeze.

    PS: 68 de ani? Tataie stai acasa lasa soferia ca nu mai ai reflexele de alta data. Dupa parerea mea ar trebui retrase permisele de conducere celor ce depasesc de varsta de 60 ani, pentru ca sunt oameni in varsta care conduc si nu mai au reflexe fac doamne fereste infarct la volan si intra pe trotuar de omoara oameni nevinovati si sunt mult mai multe variante pentru care un om depasit de varsta nu ar trebui sa mai aiba dreptul de a conduce.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.