Dresor acuzat de moartea unui câine rasa Lup Cehoslovac, dar și de...

Dresor acuzat de moartea unui câine rasa Lup Cehoslovac, dar și de înșelătorie

19.072
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Un câine din rasa Lup Cehoslovac, dus de stăpâna lui la dresat, a sfârșit mort. Animalul, aflat în stare avansată de descompunere, a fost găsit într-un sac aruncat în zona Bălții Craiovița, după ce proprietara (foto), o tânără de 27 de ani, din Craiova, a început să aibă suspiciuni în privința dresorului, care ar fi evitat să o primească la antrenamente. 

Tânăra a povestit jurnaliștilor că a cumpărat puiul de lup Cehoslovac (foto interior) din Italia și că l-a dus la dresaj, unde a decis să-l și cazeze pentru a nu se deplasa zilnic cu el la orele de instruire. A ținut legătura cu dresorul, Petre Gavrilă, prin telefon, prin intermediul căruia acesta îi trimitea și imagini video, până la un moment dat, când tânăra i-a spus că vrea să-și vadă câinele. De atunci, instructorul a început să invoce diverse scuze, iar fata a simțit că ceva s-a întâmplat. ”Când am văzut că nu am posibilitatea să îl vizitez, mi-am dat seama că ceva este în neregulă. Mi-a spus că Wolf a murit pentru că a făcut Parvoviroză, dar el avea toate vaccinurile la zi, așa că refuz să cred că acest lucru s-a întâmplat. Vreau să plătească moral pentru moartea acestui cățel și să nu mai pățească și alții ce am pățit și eu”, a spus Fiorela Costea , stăpâna lupului Cehoslovac. Tânăra a mai spus că pentru dresaj i-a plătit dresorului în avans contravaloarea serviciului, respectiv 2.000 de lei.

Petre Gavrilă (foto cover și interior/sursa: Facebook) se apără și spune că animalul a murit în câteva ore, dar nu a reușit să dea de stăpâna lui pentru a o anunța. Așa că ar fi decis să-l îngroape undeva. „Nu este adevărat că am aruncat câinele pe marginea unei bălți. Eu l-am îngropat, iar când a venit stăpâna i-am arătat locul unde era, iar ea l-a dezgropat. Inițial, m-a acuzat că l-am vândut, iar după ce a mers la medic, în baza microcipului, s-a dovedit că este vorba despre câinele ei și a început cu amenințările. Am vrut să le cumpăr un alt exemplar, însă mi-au cerut unul care costă de 2.000 de euro. Să fim serioși, doar nu le cumpăram mașină nouă“, susține dresorul Petre Gavrilă.

Un alt craiovean reclamă că și el a avut probleme cu instructorul Petre Gavrilă pe numele căruia a depus o plângere la poliție. Mi-am dat seama că nu este tocmai persoana pe care am crezut-o și i-am cerut banii înapoi. A fost de acord, dar nici până acum nu mi-a returnat suma datorată – 800 de lei. Am depus plângere la poliție împotriva lui“, a declarat Cristi Vătafu.

Acum, oamenii legii cercetează dacă cele reclamate de proprietara Lupului Cehoslovac se confirmă, cât și cazul bărbatul care nu și-a mai recuperat banii pe orele de dresaj.



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     21-06-2017
    Mesaje
    9

    Cum l-a omorat? l-a dresat pana la moarte sau cum ? l-a omorat in bataie ca nu vroia sa invete comenzile?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.