Elevii i-au cerut primarului Craiovei să închidă școlile: ”E zăpada mare!”

Elevii i-au cerut primarului Craiovei să închidă școlile: ”E zăpada mare!”

8.512
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Elevii și liceenii din Craiova au învățat că, în viață, trebuie să ceri ca să ți se dea. Sau că, cel puțin, merită să încerci. Așa că și-au luat inima în dinți și i-au scris mesaje primarului, în care i-au solicitat să închidă unitățile de învățământ din oraș. În sprijinul ineditelor rugăminți, au venit și cu argumentul ”suprem”: Codul Galben de ninsori. Alții au invocat frigul, fetele teama de ”frecușul” cu zăpadă, iar cei mai zglobii i-au spus sincer edilului că ar vrea să stea afară, la săniuș, în loc să meargă la școală.

Rugămințile unor elevi și liceeni se pare că l-au amuzat pe primarul Craiovei, Mihail Genoiu,  care, de la anunțul meteorologilor că va ninge în zona noastră, a primit mai multe solicitări din partea elevilor. Edilul a publicat, astăzi, pe pagina de Facebook, câteva mesaje în care i se cerea să închidă școlile, din cauza zăpezii.

Bună seara, domn primar! Vă dau mesaj pentru că va fi cod galben de ninsoare în Craiova și solicităm închiderea liceelor pentru câteva zile, pentru că o să fie foarte frig și zăpadă multă”, a fost unul dintre mesaje.

Un alt elev i-a scris cu sinceritate edilului că ar vrea să profite de zăpadă, ca să iasă la distracție: ”Bună ziua, domnu’ primar, am o propunere, este frig ca dracu, știți și dumneavoastră, deci ce ar fi să închideți liceele pentru câteva zile, vrem să ne dăm și noi cu sania și cu celofanul”.

Primarul Craiovei pare că a apreciat ideea adolescenților, însă, spre dezamăgirea lor, nu a dat curs propunerii, fiindcă frigul și omătul nu s-au dovedit atât de mari.

Elevii craioveni dau dovadă de o imaginație foarte bogată. S-au organizat și mi-au dat mesaje să închid școlile și liceele din cauza vremii de afară. Deși demersul este simpatic, menționez că nu o să iau o asemenea decizie decât dacă vremea va fi într-adevăr severă: foarte frig sau zăpadă în cantități însemnate”, a scris edilul într-o postarea publicată pe Facebook. 



4 COMENTARII

  1. #1
    Gamer
    Data de inscriere
     16-08-2007
    Locatie
     1 MAI
    Mesaje
    502

    Mufturosii dupa ce ca-i duca parintii numai cu masina si-i mai lasa si la poarta scolii, pai cand trec dimineata pe la buzesti sunt strazile alea pline de jos pana sus la biserica, ii mai vezi si cum dorm in masina puturosii, pai sa fi vazut ei zapezi pe timpul meu de ajungeai cu ghetele ude la scoala, si frig de iti inghetau urechile. La tigare nu le mai e frig cand se duc, ca fumeaza si aia micii acum.

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     07-09-2010
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    78

    Astia trebuiesc dusi sa creasca si sa traiasca la tara, nu merita privilegiul de a fi la oras.
    Am avut colegi de la tara mai apti psihic si mai cu bun simt decat specimenele astea cu tendinte de involutie.
    Auzi, cica „cere si ti se va da”, nu tocmai, astia au impresia ca toata lumea exista ca sa-i deserveasca pe ei, totul trebuie sa fie pe placul lor, ei sa nu faca nimic…

  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     05-04-2013
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    173

    Unde va credeți tată? A fost zăpadă de 10 cm timp de 12 ore după care s-a topit

  4. #4
    0-day Member
    Data de inscriere
     02-01-2018
    Mesaje
    0

    Astia ar merita dusi prin satele alea uitate de lume, unde copii merg pe jos cate 5-7 km pana la scoala, prin namol, padure, si zapada pana la genunche, sa se scoale la 5 dimineata, si sa plece spre scoala in grupuri pe jos, si atunci sa vada cum este.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.