Emil Săndoi și-a deschis școală de fotbal

Emil Săndoi și-a deschis școală de fotbal

2.120
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Emil Săndoi, fostul jucător și antrenor al Universității Craiova, a deschis o școală de fotbal în Craiova, programele de pregătire adresându-se copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 10 ani.

Micuții vor beneficia de un program complet, respectiv antrenamente tehnice, tactice, fizice şi analiza jocului. De asemenea, antrenorii academiei își propun să le dezvolte celor mici și spiritul de echipă, de fair-play și mișcarea, ca un stil de viață sănătos.

„Ne-au adus împreună pasiunea pentru sport și pentru munca bine făcută, dorința de a face mai mult decât o școală de fotbal, un program de dezvoltare pentru cei mici. La peste 45 de ani de la prima intrare pe teren, pot spune că emoția de a simți gazonul sub ghete nu se uită niciodată, dacă ai avut alături antrenorii care să îți fie și mentori. Pot spune, fără ezitare, că succesele alături de echipele de juniori sau de tineret au un farmec aparte, în care dezvoltarea personală și performanța sportivă se împletesc. Mi-am construit cariera în jurul pasiunii pentru fotbal. Dincolo de pasiune, poate chiar mai important pentru definirea mea ca profesionist a fost respectul, pe care doresc să-l insuflu acum și celor mici”, a declarat Emil Săndoi, coordonator şi membru fondator Academia Fotbal Club ATLAS

În ceea ce privește baza materială a școlii, aceasta are un teren adecvat, acreditat FIFA, vestiare, dușuri și echpamente pentru antrenamentul micuților.

Ne bucurăm să aducem în proiectul Academiei Fotbal Club ATLAS personalitatea lui Emil Săndoi, alături de care să formăm tineri sportivi pasionați de fenomenul fotbalistic. Punem la dispoziția copiilor o bază sportivă cu facilități complete: teren cu gazon acreditat FIFA, dușuri, vestiare, echipamente de antrenament și nu numai. Ne dorim ca cei mici să joace fotbal aici, cu aceeași plăcere cu care o făceau legendele Craiovei Maxima”, a menționat Cristian Ciocan Stănescu, președinte Academia Fotbal Club ATLAS.

La evenimentul de lansare au fost prezenți copii, legende ale fotbalului românesc, precum Sorin Cârțu, Pavel Badea sau Silviu Lung, dar şi reprezentanţi ai administraţiei publice locale.

Alături de Emil Săndoi merg oriunde, mai puțin la Dinamo…Mă bucur foarte mult că se deschide această academie de fotbal pentru copii, mă bucur că ideea nu este de a scoate neapărat sportivi de performanță, ci de a încuraja în primul rând mișcarea. Este un lucru îmbucurător pentru noi pe care comunitatea contează foarte mult. Din fericire pentru noi, copiii au cu totul și cu totul alți idoli. Idolii Craiovei sunt fie în ceruri, precum Oblemenco sau Balaci, fie sunt aici cu noi: Sorin Cârțu, Pavel Badea, Silviu Lung, Emil Săndoi, fie sunt răspândiți peste tot în țară. Avem nume în sport, personalități cu care să ne lăudăm. Cu această academie îmi doresc să formăm jucători de excepție, jucători care simt oltenește și care se dăruiesc total pe teren.”- Sorin Manda, administrator public Craiova.
Academia Fotbal Club ATLAS foloseste tehnlogia avansată pentru a stabili gradul de pregătire şi evolutia fiecărui sprtiv în parte, în aşa fel încât să se obţină cele mai bune rezultate.

Ceremonia de inaugurare a fost  urmată de un scurt moment fotbalistic, susținut de glorii ale fotbalului craiovean.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     13-04-2016
    Mesaje
    24

    daca se face ca si la celelete clubluri unde copii sunt jigniti facuti prosti unde intersul primeaza in functie de ce pile ai si cat de tare este mamica sau taticul unde antrenorul culege iarba de pe teren altul vorbeste la telefon altul sa uita in curul mamici sau interesu sunt doar bani ca de vb antrenorului trebuie sa faca miscare copii , nu ati facut mare lucru . Noi nu crestem viitori fotbalisti construim vile si ne luam masin scumpe bine ca am gasit fraieri care sa cotizeze in fiecare luna

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.