Extinderea și modernizarea parcării Aeroportului Internațional Craiova, la licitație

Extinderea și modernizarea parcării Aeroportului Internațional Craiova, la licitație

2.814
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Parcarea Aeroportului Internațional Craiova va fi extinsă și modernizată, achiziția acestor servicii fiind scoasă la licitație, marți, de către reprezentanții administrației județene din Dolj. Contractul are o valoare de aproximativ 2.200.000 de lei, presupunând atât proiectarea cât și execuția lucrărilor.

Conform cerințelor Consiliului Județean Dolj, în subordinea căruia se află aeroportul din Bănie, firma care va obține acest contract se va ocupa atât de proiectare cât și de efectuarea lucrărilor de extindere și modernizare.

În ceea ce privește proiectarea, potrivit anunțului CJ Dolj, se solicită efectuarea documentației pentru obținerea certificatului de urbanism; studii de teren, inclusiv măsurători în sistem WGS84, dacă se cere avizul Autorității Aeronautice Civile Romane-AACR);  expertiză tehnică parcare existentă ce se modernizează; studiu de fezabilitate pentru proiect mixt, documentații pentru obținerea avizelor și acordurilor necesare precum și obtinerea acestora, proiectul tehnic de execuție, etc.

În caietul de sarcini sunt trecute și solicitările privind execuția lucrărilor, administrația județeană venind cu o serie de propuneri privind anumite obiective, în parcare urmând a fi amplasată și o stație de încărcare mașini electrice.

„Se propune realizarea următoarelor obiecte: sistem rutier platformă; sistem de supraveghere video; sistem de iluminat exterior; împrejmuire parcare; sistem de evacuare ape pluviale; marcaje și semnalizări pentru siguranța circulației; stație de încărcare mașini electrice; sistem automat de parcare cu bariere”, se specifică în anunț.

Valoarea estimată a contractului este 2.183.698,89 lei, fără TVA, din care execuție 2.059.042 lei, fără TVA, iar proiectarea și  asistența tehnică 124.656,89 de lei, fără TVA.

Termenul limită de depunere a ofertelor este data de 4 aprilie, anul acesta.



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    2

    Eu din ce stiu nu o sa fie extinsa sau modernizata, ci pur si simplu o sa faca una noua pentru ca prima parcare din fata terminalului, mai ales in zona de plecari o sa dispara odata cu marirea cladirii despre care se vorbeste, si este normal sa faca alta in loc.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.