Fată de 15 ani, lovită de mașină pe trecerea de pietoni. Adolescenta...

Fată de 15 ani, lovită de mașină pe trecerea de pietoni. Adolescenta a fost grav accidentată

3.786
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O adolescentă de 15 ani a fost grav accidentată, marți, de o mașină, pe o trecere de pietoni de pe strada Brazda lui Novac din Craiova. 

Se pare că fata ar fi traversat strada deși semaforul arăta culoarea roșu.

„Azi, în jurul orei 12.30, un bărbat de 67 de ani, din Craiova, conducea un autoturism, pe strada Brazda lui Novac, iar la trecerea de pietoni a accidentat grav o fată de 15 ani, din Craiova, care, din primele verificări, ar fi traversat pe culoarea roșie a semaforului electric destinat pietonilor”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

În cauză a fost întocmit dosar penal vătămare corporală din culpă.



2 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    401

    Pacat! Asta se intampla cand parintii nu au oferit educatia necesara copilului! Doamne fereste! Tot timpul am spus ca graba strica treaba! Pt. cateva minute in plus sau in minus risti sa pierzi ani sau chiar zeci de ani din viata!

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    55

    Nu este vorba doar de parinti. Pot sa iti dea educatie pana la o varsta, iar viata si anturajul te schimba si devi un/o golan/a. Am vazut multa lume care n-au nici o treaba, fie ei copi, tineri, adulti in toata firea sau batrani. Merg precum pe Unirii fara nici un stres. Ce este mai grav, ca am vazut parinti cu copi mici care fug printre masini traversand prin loc nepermis bulevarde, trec pe culoarea rosie etc. La cativa cand am timp si chef de ei le zic, dar iti arunca o privire daia mai sa iti dea si una ca ai avut tupeul sa le zici. Vin cu lozinca cretinoida ca ce te bagi tu, ce te intereseaza etc.. precum si cretinii cu masini care au aceasi placa cand le zici cate ceva. N-ai frate cu cine sa faci treaba intr-o tara unde gradul de civilizatie tinde spre ZERO. Asta este, n-ai ce s afaci, asa este natia romana, una cretinoida din nascare. Prea putin au invatat sa fie mai civilizati, sau care au mai fost pe afara si au vazut ce si cum e bine. Nu trebuie sa va para rau de astfel de persoane. Intr-un final fiecare primeste cea ce cauta si merita. Cand faci ceva de acest gen o faci cu un risc. Asa ca nu le mai plangeti de mila tuturor idiotilor si inconstientilor.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.