DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Filiaşi, este cercetat pentru furt, fiind bănuit că în timp ce a fost internat în spitalul din localitate a furat portofelul unei paciente.  

Suma de bani pe care femeia o avea în portofel este de 460 de lei.

„Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză ar fi sustras în ziua de 20 martie, dintr-un salon din incinta unui spital din Filiaşi, unde se afla internat, un portofel care conţinea suma de 460 de lei, care aparţinea unei femei de 46 de ani, din localitate, pacientă în spitalul respectiv. Prejudiciul cauzat a fost recuperat de poliţişti în totalitate şi predat persoanei vătămate”, a menționat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiași, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţie legală.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.