DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Gara Filiași din județul Dolj va fi reabilitată și modernizată, anunțul fiind făcut de către reprezentanții CFR. Pe lista stațiilor ce vor beneficia de aceste lucrări sunt 47 de structuri, pentru 24 dintre ele fiind demarată licitație în vederea întocmirii studiilor de fezabilitate.

Conform anunțului, vor fi reparate clădirile, se vor înălța peroanele, se vor crea condiții pentru persoanele cu dizabilități și se vor moderniza echipamementele de telecomunicații.

„Sucursalele Regionale de Căi Ferate Cluj, Craiova, Constanţa şi Galaţi au lansat procedurile de licitaţie pentru elaborarea studiilor de fezabilitate pentru următoarele 24 staţii de cale ferată: Satu Mare, Baia Mare, Jibou, Dej Călători, Beclean pe Someş, Valea lui Mihai, Carei, Salonta, Târgu Jiu, Alexandria, Caracal, Filiaşi, Roşiori Nord, Piatra Olt, Mangalia, Neptun (Hc), Costineşti Tabără, Ciulniţa, Râmnicu Sărat, Adjud, Comăneşti, Făurei, Tecuci şi Mărăşeşti”, a anunțat CFR SA, într-un comunicat de presă.

Valoarea costurilor estimate pentru elaborarea studiilor de fezabilitate aferente celor 24 staţii este de 9.711.250 de lei, fără TVA, iar sursa de finanţare este inclusă în bugetul CFR SA, la capitolul fonduri externe nerambursabile.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.