DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Grădina Botanică, Parcul Nicolae Romanescu și Parcul Hanul Doctorului vor fi închise, în data de 1 aprilie, pentru lucrări de combatere a insectelor dăunătoare aflate la stadiul de larvă.

Potrivit reprezentanților Salubritate Craiova, scopul intervențiilor este acela de a efectua larvicidarea având în vedere că, pe fondul temperaturilor ridicate din această perioadă, în zonele în care sunt luciuri de apă s-a constatat deja prezența țânțarilor.

„SC Salubritate Craiova SRL desfășoară, în data de 01.04.2021, o operațiune de combatere a insectelor dăunătoare aflate la stadiul de larvă prin pulverizare terestră în parcurile din municipiul Craiova. Larvicidareava avea loc în timpul zilei, în intervalul orar 9.00-16.00, având în vedere că este necesar ca temperaturile exterioare să fie de cel puțin 10 grade Celsius pentru ca substanțele folosite să fie eficiente”, anunță reprezentanții SC Salubritate Craiova.

Substanța folosită în cadrul intervenției este VectoBac WG , aflată în grupa a treia de toxicitate și avizată de Ministerul Sănătății.

 

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.