Incendiu de proporții în satul Lișteava din comuna Ostroveni

Incendiu de proporții în satul Lișteava din comuna Ostroveni

5.475
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Un incendiu puternic a izbucnit la o casă din comuna Ostroveni, sat Lișteava, focul extinzându-se cu repeziciune la proprietățile din jurul gospodăriei respective.

Inițial, potrivit ISU Dolj, a fost anunțat faptul că incendiul a izbucnit la o casă de locuit, Ulterior, s-a cerut suplimentarea forțelor de intervenție pentru că focul s-a extins la alte trei proprietăți.

„La intervenția de la Ostroveni s-au suplimentat forțele cu o autospecială de la Detașamentul 1 de pompieri Craiova , o autospecială de la Detașamentul 2 Craiova și una de la Secția de pompieri Băilești. La primul proprietar, ardea casa de locuit și o anexă gospodărească. La al doilea proprietar, ardea gardul și o anexă gospodărească. La al treilea proprietar, o anexă gospodărească. La cel de-al patrulea proprietar ardea o stivă de lemne”, a menționat Tania Vîlceanu, purtător de cuvânt al ISU Dolj.

La ora transmiterii acestei știri, pompierii încă lucrează pentru a stinge complet focul. Nu au fost înregistrate victime, mai spun reprezentanții ISU Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.