(Update) Intervenție a pompierilor pentru deblocarea unei uși. Un bărbat a fost...

(Update) Intervenție a pompierilor pentru deblocarea unei uși. Un bărbat a fost găsit mort într-un apartament

10.943
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost găsit mort în casă, în această dimineață, în cartierul Rovine din Craiova. Pompierii au fost cei care l-au găsit, după ce au fost solicitați să intervină pentru deblocarea ușii, fiindcă persoana aflată în apartament nu răpundea.

Familia a fost cea care a sunat la 112, către apartamentul situat pe Strada ”Traian Lalescu”, în blocul F 24, fiind direcționat un echipaj ISU. Pompierii au deblocat ușa și au găsit un bărbat de aproximativ 39-40 de ani decedat.

Apelul către 112 a fost făcut de familie, la fața locului fiind trimis un echipaj de descarcerare al pompierilor, pentru că persoana din interior nu răspundea. Poliția a demarat cercetările și urmează să fie luată legătura cu medicii care au constat decesul, dar și cu medicul de familie al bărbatului, pentru a vedea dacă acesta suferea de vreo boală”, a precizat Cătălin Dochia, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

UPDATE: Bărbatul găsit mort avea 35 de ani. Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, conform legislației în vigoare, până când cauza morții va putea fi stabilită după efectuarea necropsiei. Trupul găsit fără suflare nu prezintă urme de violență. Cel mai probabil, tânărul a suferit un infarct.

Foto: arhivă



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.