Lara Fabian, spectacol inedit la Craiova

Lara Fabian, spectacol inedit la Craiova

1.563
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Celebra soprană Lara Fabian va susține un spectacol la Sala Polivalentă din Craiova, în data de 17 noiembrie. Evenimentul face parte din ediția a XVI-a a Festivalului Internațional „Elena Teodorini” organizat de Opera Română Craiova.

Lara Fabian, artista ale cărei performanțe live transmit o emoție rar întâlnită într-o sală de spectacol, a pregătit spectacolul-eveniment „Pop Opera” special pentru publicul craiovean.

„La Sala Polivalentă din Craiova, iubitorii muzicii vor putea savura un altfel de concert Lara Fabian, pentru care faimoasa interpretă a selectat cele mai frumoase piese interpretate în cei peste 30 de ani de carieră muzicală”, transmit reprezentanții Operei Române Craiova.

Un moment special al spectacolului din Craiova îl reprezintă duetul cu tenorul român Bogdan Mihai, invitatul special al Larei Fabian. C

Evenimentul muzical „Pop Opera” face parte din cea de-a XVI-a ediție a Festivalului Internațional „Elena Teodorini” organizat de Opera Română Craiova. Ediția din acest an a festivalului, cuprinzând spectacole susținute pe scene din Craiova, Râmnicu-Vâlcea și București, va avea loc în perioada 8 octombrie-17 noiembrie.

Biletele pentru spectacolul-eveniment „Pop Opera” vor fi puse în vânzare pe data de 19 august.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.