DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat de 40 de ani, din comuna Izbiceni, judeţul Olt, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 6, în afara localităţii Işalniţa, cu viteza de 151 km/h.

Potrivit IPJ Dolj, acesta a fost sancționat contravențional, fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au organizat și executat acţiuni de tip “cascadă” pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.

Cu acesta ocazie au fost instituite filtre rutiere pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză sau aleg să conducă vehicule după ce au consumat băuturi alcoolice sau substanţe psihoactive.

Astfel, au fost legitimate și verificate peste 463 de persoane, fiind controlate și 341 de autovehicule.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate peste 150 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 40.000 de lei, fiind reținute 33 de permise de conducere și restrase 5 certificate de înmatriculare.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.