Luiza Melencu a împlinit 19 ani. A fost sărbătorită de familie și...

Luiza Melencu a împlinit 19 ani. A fost sărbătorită de familie și de prieteni

1.411
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Luiza Melencu, una dintre fetele pe care Gheorghe Dincă susține că a ucis-o, a împlinit, luni, 19 ani. Cu acest prilej, familia a organizat o petrecere, la eveniment participând prietenii și colegii tinerei.

Familia Luizei Melencu i-a organizat o petrecere cu tort și șampanie, chiar dacă, după cum spunea mama acesteia, „durerea mare este că fata nu este alături de ei”. Evenimentul a avut loc în satul Dioști din județul Dolj.

Monica Melencu nu crede faptul că fiica ei este ucisă, reamintind acest lucru și astăzi. Aceasta a mai spus că spera să vorbească despre situația în care se află și cu președintele țării, fiind dezamăgită că acesta a trimis un consilier.

Luiza Melencu, din Dioști-Dolj, a dispărut în luna aprilie, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea.

În prezent, se anchetează dispariția fetei, iar principalul suspect este Gheorghe Dincă. Acesta este acuzat că a răpit-o, violat-o și că apoi a ucis-o, lucru pe care familia Melencu nu îl admite.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.