DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Produse expirate, etichetare necorespunzătoare a mărfurilor, neinformarea corectă a consumatorilor,  acestea reprezintă o parte dintre neregulile constatate în urma unui control efectuat la mai multe magazine din apropierea unităților școlare din Filiași, județul Dolj. 

Potrivit unei informări efectuate de către reprezentanții Prefecturii Dolj, este vorba despre cinci agenți economici aflați în vecinătatea unităților de învățământ din orașul Filiași.

„În urma neregulilor constatate au fost aplicate: amenzi în valoare de 38.900 lei; au fost date cinci avertismente, s-au confiscat sume de bani și au existat situații când s-a impus oprirea de la comercializare a diferitelor produse”, arată Prefectura Dolj.

În privința neregulilor depistate este vorba despre: manipulare necorespunzatoare; deficiențe de informare a consumatorilor; produse expirate; vestiare neamenajate corespunzător; lipsă fișe de aptitudini pentru angajați și lipsă certificat de instruire profesională a noțiunilor fundamentale de igienă.

Comisia a fost constituită din reprezentanți ai Instituției Prefectului Dolj, Inspectoratului Școlar Dolj, Inspectoratului Județean de Poliție Dolj, ai Direcției de Sănătate Publică Dolj, Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Dolj și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Dolj.

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.