DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Marian Şerban, comisarul-şef de la Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova a fost condamnat definitiv de magistraţii Curţii de Apel Craiova la 3 ani şi 6 luni de închisoare.  Acesta a fost trimis în judecată pentru înşelăciune şi alte trei infracțiuni de influență.

Comisarul-şef, a fost prins în flagrant în timp ce primea mită. Acesta este acuzat de faptul ca a primit bani în schimbul angajării în sistem a trei persoane. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au decis că în perioada 2016- mai2017, inculpatul i-a cerut unui bărbat suma de 5.000 de euro. În schimbul banilor, comisarul-şef, i-ar fi promis bărbatului un post de şofer în cadrul Penitenciarului Craiova.

I-a fost pregătit un flagrant de către anchetatori, iar, vinovatul în cauză a fost prins după ce a primit suma de 1000 de euro de la un denunțător. Marian Șerban  își ținea banii în mașină personală.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.