Mașină pentru distribuția produselor de panificație, furată din fața unui magazin din...

Mașină pentru distribuția produselor de panificație, furată din fața unui magazin din Filiași

2.406
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna Șimian, sat Șimian, județul Mehedinți, s-a ales cu dosar penal fiind bănuit de comiterea infracțiunii de furt.

Ieri, polițiștii au fost sesizaţi de un tânăr de 27 de ani, din Filiași, despre faptul că i-a fost furată autoutilitara din fața unui magazin din localitate.

„La faţa locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că persoana vătămată, în timp alimenta cu produse de panificație un magazin de pe Bld. Racoțeanu din orașul Filiași, nu ar fi asigurat autoutilitara staționată în fața magazinului, aceasta având portierele deschise și cheile în contact, ar fi pătruns în interiorul magazinului, iar la scurt timp după ce a ieșit a constatat lipsa acesteia. În urma activităților specifice desfășurate de polițiști și cu sprijinul unor polițiști din cadrul Postului de Poliție T.F. Balota, autoutilitara a fost identificată și oprită pe raza localității Balota, județul Mehedinți. Astfel, la volanul autovehiculului a fost identificat un tânăr de 28 de ani, din comuna Șimian, sat Șimian, județul Mehedinți”, spun reprezentanții IPJ Dolj.

Autoutilitara a fost restituită persoanei vătămate.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    6995

    De foame saracul.a luat paine pe termen lung

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.