Medicul Vlad Ciurea, sfaturi pentru recuperarea după vaccinare

Medicul Vlad Ciurea, sfaturi pentru recuperarea după vaccinare

54.147
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Medicul neurochirurg Vlad Ciurea a subliniat că recuperarea după vaccinare este importantă, mai ales că organismul trece printr-o „luptă” când acest element este introdus în organism.

Printre sfaturile medicului se numără odihna, mesele regulate, hidratarea și mișcarea.

„Toți din presa medicală spun «atenție după vaccin, nu sunteți același». Este adevărat. Chiar dacă nu aveți un lucru major, simțiți o stare de oboseală generală, nu vă puteți aduna, nu vă mai vine ideația perfectă, memoria. Este bine să găsim în post-vaccinare o stare de refacere. Haideți să ne gândim că vaccinul e vaccin, deci e o formă de element care se introduce în corpul tău și tu produci o luptă. Dacă organismul tău luptă, încearcă să-l menajezi, să te culci devreme, să mănânci regulat, să nu te enervezi la primele știri, să ai o igienă, o odihnă…toate mijloacele de apărare și să ai grijă de corpul tău, din toate punctele de vedere…mișcare, lichide foarte multe. Tot organismul trece prin lichide, inclusiv creierul. Deci să bem lichide, dar n-am spus alcoolice. Toate vitaminele, mineralele ne fac foarte bine”, a afirmat Vlad Ciurea, la Digi24.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    6992

    Bun de invatat

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.