DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

993 de locuri de muncă sunt disponibile, în prezent, în județul Dolj, potrivit datelor furnizate de agenţii economici  în evidenţele AJOFM Dolj.

Purtătorul de cuvânt al AJOFM Dolj, Anca Petcu, spune că din cele 993 locuri de muncă vacante, 36 sunt destinate persoanelor cu studii superioare, respectiv: specialist merketing, specialist resurse umane, subinginer constructii civile, industriale si agricole,specialist documentatie studii, reprezentant comercial, proiectant inginer energetician, programator, operator calculator electronic si retele, medic specialist,inginer electromecanic, consilier/expert/inspector/referent/economist în economie generala, director vânzari, director vânzari, farmacist.

Pentru persoanele cu studii profesionale/liceale/postliceale sunt disponibile 673 de locuri de muncă, respectiv: agent de securitate, agent de turism, agent de vânzari, asistent personal al persoanei cu handicap grav, tehnoredactor, sofer de autoturisme si camionete, receptioner de hotel, operator instalatii apa si canalizare, mozaicar (exclusiv restaurator), lucrator comercial, macaragiu, gestionar depozit, finisor încaltaminte, florar-decorator.

Restul locurilor de muncă, până la 993, sunt destinate persoanelor fără studii sau cu studii primare/gimnaziale: asistent maternal, confectioner tâmplarie din aluminiu si mase plastice, femeie de serviciu, instalator apa, canal, îngrijitor animale, îngrijitor cladiri, lucrator comercial, magaziner, manipulant marfuri, muncitor necalificat în industria confectiilor, muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor, operator la masini-unelte semiautomate si automate, paznic, plasator, sudor.

Oferta locurilor de muncă vacante la nivel judeţului Dolj este actualizată, în timp real, pe www.anofm.ro/AJOFM Dolj și poate fi accesată în secțiunea Persoane fizice / Locuri de Muncă Vacante.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.