Pietoni, bicicliști și căruțași, amendați de poliție

Pietoni, bicicliști și căruțași, amendați de poliție

7.750
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 2,00)

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naționale și Europene împreună cu agenţi rutieri din cadrul Biroului Rutier Craiova şi formaţiunilor rutiere din Dolj au acţionat, ieri, pentru combaterea indisciplinei manifestate de pietoni în utilizarea drumului public, precum şi a abaterilor comise de către biciclişti şi conducători de vehicule cu tracţiune animală. 

Conform datelor IPJ Dolj, polițiștii rutieri au constatat 182 abateri de natură contravențională pentru sancționarea cărora au fost aplicate amenzi de peste 52.000 lei.

Din totalul sancțiunilor, 73 au fost aplicate pietonilor, 18 bicicliştilor, iar alte 4 căruţaşilor.

Foto: arhivă



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     21-06-2017
    Mesaje
    6

    Carutasii aia nu ca trebuie amendati, aia trebui legati, ei oricum sunt interzisi pe drumurile publice, dar li se rupe lor, deaia nu merg cu carutele si pe drumurile europene. Faptul ca sunt amendati si li se confisca stifturile alea de carute nu e nimic, mai bine sa le dea doi ani de tuhaus sa se invete minte sa mai iase pe sosele cu caruta.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.