Poliția are un cerc de suspecți, după atacul cu bâte din cartierul...

Poliția are un cerc de suspecți, după atacul cu bâte din cartierul Rovine

4.189
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii au un cerc de suspecți şi efectuează cercetări pentru identificarea şi tragerea la răspundere a celor patru bărbaţi care, marți dimineață, au atacat un tânăr de 28 de ani, din Craiova, blocându-i mașina pe o stradă din cartierul Rovine.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, evenimentul a fost anunțat la 112 de către unul dintre craiovenii din zonă. În mașină se mai aflau mama și soția bărbatului vizat de atac.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa loculul şi, din primele verificări efectuate, a rezultat faptul că patru bărbaţi au agresat un tânăr de 28 de ani, din Craiova, lovind, de asemenea, autovehiculul acestuia cu obiecte contondente”, a declarat Grădinaru.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Din primele date, a rezultat faptul că mașina bărbatului vizat de atacul celor patru persoane a fost blocată pe o străduță din cartierul Rovine, de un autoturism marca Audi A4 cu numere de Anglia. Din această mașină au coborât patru persoane care aveau fețele acoperite și l-au lovit pe bărbat, distrigundu-i și autoturismul.

Speriate, mama și soția victimei au început să țipe, unul dintre locatari apelând 112 și anunțând evenimentul.

Tot în cartierul Rovine din Craiova, a avut loc un eveniment asemănător, luna trecută, când un bărbat mascat a tras mai multe focuri de armă asupra a doi craioveni. Până în prezent, potrivit ultimelor date, cel care a atacat nu a fost identificat.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.