Retailerul grec „Jumbo” își menține dorința de a deschide un magazin în...

Retailerul grec „Jumbo” își menține dorința de a deschide un magazin în Craiova

20.544
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(9 voturi, media: 2,78)
Grecii de la Jumbo au 14 magazine în România, fiind a doua piaţă ca nivel al businessului, după Grecia. Compania mai vrea să deschidă un magazin în Craiova până la finalul lui 2020. Compania mai are operaţiuni în Cipru şi Bulgaria.
Potrivit profit.ro, noul magazin din Craiova, cu o suprafață de 12.000 de metri pătrați, ar trebui să se deschidă anul acesta. Tot în Craiova va avea sediul și firma care se va ocupa de administrarea magazinului online ce va deservi piața românească, lansarea acestuia fiind estimată pentru ultima lună a anului 2020.
Potrivit Ziarului Financiar (zf.ro) retailerul grec de jucării a intrat pe piaţa locală în 2013, cu magazine proprii, si a înregistrat 170 milioane lei profit în 2019, ceea ce corespunde unei marje de 26%, operând pe seg­men­tul preţurilor mici.

Pe piaţa locală, Jum­bo deţine 14 maga­zine în câteva dintre cele mai mari oraşe din ţară, cum sunt Bucureşti, Bra­şov, Cons­tanţa, Sucea­va, Ti­mişoara, Ploieşti. În total, Jumbo are 1.300 de an­gajaţi, mai arată datele publice.

Sursa foto: zf.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.