DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un nou caz COVID-19 a fost raportat în județul Dolj, în ultimele 24 de ore, bilanțul îmbolnăvirilor ajungând astfel la 155. 

Situația epidemiologică, vineri, la ora 9.00, potrivit Prefecturii Dolj, era următoarea: 276 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu; 517 de persoane se află în carantină; 2.342 de persoane au ieșit din carantină; 13.916 au ieșit din izolare voluntară la domiciliu; 86 de persoane vindecate; 155 persoane confirmate pozitiv și 2 decese.

La rândul lor, forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat, fiind formate echipaje mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari, scopul fiind impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgenţă.

Ieri,  autorităţile au verificat modul de respectare a măsurilor şi interdicţiilor impuse în această perioadă în cazul a peste 500 de persoane, fiind totodată controlate aproximativ 80 de societăţi comerciale.

Pentru abaterile constatate în contextul actual, forţele de ordine au aplicat, în cursul zilei de ieri, 35 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 50.000 de lei.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.