Șoferul fugar, care a lovit un copil, s-a predat poliției

Șoferul fugar, care a lovit un copil, s-a predat poliției

3.879
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Șoferul, care a lovit cu mașina, un copil în vârstă de 10 ani și a fugit de la locul faptei, s-a predat poliţiştilor, în cursul zilei de marţi. După audieri, s-a stabilit ca acesta să fie cercetat în continuare în stare de libertate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, tânărul în vârstă de 29 de ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. „Tânărul de 29 de ani, care în cursul zilei de ieri a lovit cu maşina un minor de 10 ani şi apoi a părăsit locul accidentului, s-a prezentat în cursul acestei zile la sediul Biroului Rutier Craiova, unde acesta a fost audiat. Probatoriul administrat de poliţişti a fost analizat împreună cu procurorul de caz, în respectiva cauză fiind continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului”, a declarat Grădinaru.

Accidentul s-a petrecut, luni dimineață, pe Calea Bucureşti, minorul fiind transportat la spital. El ar fi fost lovit cu oglinda din partea stângă. Acesta este în afara oricărui pericol, potrivit autorităților.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.