DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Echipa Teatrului pentru copii și tineret Colibri din Craiova a fost premiată la Festivalul Internațional de Animație „Sub bagheta lui Merlin“ Timișoara, juriul acordând premiul pentru originalitatea spectacolului „Poveste despre Hansel și Gretel, realizat de și cu actorii Geo Dinescu, Marin Fagu și Mugur Prisăcaru.

Spectacolul a fost prezentat miercuri, pe scena Casei Tineretului, la invitația Teatrului pentru copii și tineret Merlin Timișoara.

„Spectacolul Poveste despre Hansel și Gretel a mai fost prezentat la festivaluri în țară la Alba Iulia, Brașov, Arad, și la Dnipro în Ucraina. Puternică vizual datorită stilului steampunk, dar și atmosferei create de muzică și lumini, povestea este abordată din perspectiva relațiilor de familie, cu amintiri, traume, dragoste”, spun reprezentanții Teatrului pentru copii și tineret Colibri din Craiova.

La ediția din 2017 a Festivalului „Sub bagheta lui Merlin“, la care Teatrul Colibri Craiova a participat cu spectacolul Furtuna¸ regia Cristian Pepino, juriul a acordat Premiul pentru „Interpretare Colectivă”  în spectacolul Furtuna actorilor Oana Stancu, Geo Dinescu, Marin Fagu, Mugur Prisăcaru; Premiul de Excelență – actorului Marcel Iureș; Premiul pentru Management Cultural – Adrianei Teodorescu, managerul Teatrului pentru copii și tineret Colibri Craiova. Cu Premiul de Excelență a fost distins și regizorul Cristian Pepino pentru contribuția pe care a adus-o și o aduce încă în teatrul românesc de animație ca profesor, mentor și regizor.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.