Spitalul Județean de Urgență Craiova, amendat de DSP Dolj. Igienă necorespunzătoare la...

Spitalul Județean de Urgență Craiova, amendat de DSP Dolj. Igienă necorespunzătoare la Pediatrie

1.571
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Spitalul Județean Clinic de Urgență a fost amendat de către inspectorii din cadrul DSP Dolj,cu suma de 5.000 de lei, în urma controlului efectuat pe Secția Pediatrie din cadrul unității.

Potrivit purtătorului de cuvânt al DSP Dolj, Ștefan Popescu, starea de igienă a secției nu este una corespunzătoare.

„Ieri se făcea igienizare în Clinica Pediatrie I, urmând ca după terminare să intre în plan și Pediatrie II. La Pediatrie II s-a constatat un număr mai mare de aparținători decât numărul de paturi, erau 10 paturi și 17 internări. S-a găsit mobilier vechi, deteriorat. Starea de igienă a secției nu este corespunzătoare. La data controlului nu s-au găsit insecte în secție. S-a verificat și respectarea planului de dezinfecție, ultima acțiune fiind în data de 2 octombrie 2018. S-a recomandat spitalului să ia măsuri penru redimensionarea numărului de paturi pentru aparținători”, a declarat Popescu, purtător de cuvânt la DSP.

4 COMENTARII

 1. #1
  Newcomer
  Data de inscriere
   03-10-2018
  Mesaje
  44

  Este caca la tava 5000 de lei pentru Consiliul Judetean, fix un mizilic. Bine inteles ca nici nu o sa-i plateasca taica preoteasa, ca intervine el acolo si ramane asa cum sa stabilit, si jegul tot la locul sau. Astea sunt asa de ochii lumii sa ia ochii la fraierii care sesizeaza. Bineinteles ca si ei stiu ca este o cocina acolo, dar cine vrei sa recunoasca. Oricum ei se trateaza pe la Bucuresti la privati sau in strainatate. Astfel de spitale sunt pentru sarantoci, pentru „prostime” cum numesc politrucii populatia tarii.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.