Sute de kilograme de carne de porc, confiscate de polițiști

Sute de kilograme de carne de porc, confiscate de polițiști

2.374
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiștii doljeni au făcut un control, joi, în Băilești, pe linia comerțului cu carne și a produselor din carne, fiind aplicate amenzi și confiscate mărfuri.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, au fost verificate atât unitățile economice, cât și mijloacele de transport mărfuri. „Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj au efectuat, pe raza municipiului Băilești, o acţiune pentru prevenirea şi combaterea activităţilor ilicite de comerţ din domeniul comercializării cărnii și a produselor din carne. Poliţiştii au verificat legalitatea activităţilor de comerţ desfăşurate de opt societăţi comerciale şi au controlat patru mijloace de transport. În urma abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat șase sancţiuni contravenţionale, în valoare de 65.000 de lei. Ca măsuri complementare, poliţiştii au confiscat 240 kg de carne de porc, în valoare de aproximativ 3.000 de lei”, a menționat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Unul dintre agenții economici amendați a fost prins că avea la vânzare cantitatea de 100 de kilograme de carne de porc, pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienţă. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu suma de 5.000 de lei, dispunându-se totodată confiscarea cantității de 100 de kilograme de carne de porc, în valoare de aproximativ 1.000 de lei.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.