Tânăr întors din străinătate, depistat în traficul din Craiova, deși trebuia să...

Tânăr întors din străinătate, depistat în traficul din Craiova, deși trebuia să stea în izolare

25.449
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr de 20 de ani, din Orodel, a fost depistat, miercuri, la volanul unui autoturism, pe Calea București, în zona S200, din Craiova, deși pentru acesta fusese dispusă măsura izolării la domiciliu, după ce, la finalul lunii martie a.c., acesta revenise din străinătate.

Alături de tânăr, în mașină, se afla și un minor de 15 ani, tot din Orodel. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, acesta din urmă a fost preluat de autoritatea competentă cu protecția copiilor de la nivelul județului, urmând a fi transportat la domiciliul său pentru a sta în izolare o perioadă de 14 zile.

Șoferul de 20 de ani a fost amendat și a fost introdus în carantină. ”Față de tânărul respectiv a fost dispusă măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 3.000 de lei, acesta fiind totodată preluat de un echipaj medical, pentru a fi introdus într-un centru de carantină, unde va sta următoarele 14 zile”, a mai precizat Grădinaru.

Foto: arhivă



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.