Teatrul „Colibri” reia atelierele și anunță o stagiune estivală cu spectacole în...

Teatrul „Colibri” reia atelierele și anunță o stagiune estivală cu spectacole în aer liber

682
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Teatrul pentru copii și tineret „Colibri” anunță reîntâlnirea cu copiii la ateliere și spectacole în aer liber, începând din această lună. De altfel, în perioada 25 august – 1 septembrie, Festivalul Puppets Occupy Street se va desfășura într-o ediție exclusiv națională, potrivit organizatorilor.

Copiii care au participat la atelierele Fabricii de povești electroColibri, din seria ianuarie – martie 2020, și care nu s-au finalizat ca urmare a măsurii de interzicere a oricăror activități culturale, sunt așteptați, de luni, 8 iunie, la Teatrul Colibri¸ fiecărui participant urmând să-i fie comunicat în această săptămână, pe e-mail, un regulament de organizare și desfășurare a acestora.

Pregătim totodată și o Stagiune estivală, cu spectacole create și adaptate pentru a fi prezentate în aer liber. Surprize au pentru public toți colegii noștri actori: Alla Cebotari, Geo Dinescu, Ionica Dobrescu, Cosmin Dolea, Marin Fagu, Alis Ianoș, Adriana Ioncu, Robert Iovan, Daniel Mirea, Emanuel Popescu, Oana Stancu. În același timp, trupa Teatrului Colibri își va spune poveștile cu păpuși și în mediul online, pe pagina https://www.facebook.com/TeatrulColibri/„, anunță reprezentanții Teatrului „Colibri”.

Cât despre Festivalul Puppets Occupy Street, acesta se va desfășura în perioada deja cunoscută, 25 august – 1 septembrie, iar ediția din acest an va fi una națională, cu participarea exclusivă a artiștilor independenți și companiilor de teatru private din România.
Toți cei interesați să participe la ediția Puppets Occupy Street – Masquerade 2020 pot aplica până la 15 iunie, rezultatele selecției urmând să fie anunțate până cel târziu luni, 22 iunie. Toate detaliile privind aplicațiile sunt publicate pe blogul festivalului https://puppetsoccupystreet.blogspot.com/ și pe pagina de facebook https://www.facebook.com/PuppetsOccupyStreet/.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.