Tineri urmăriți și prinși în trafic după ce au refuzat să oprească...

Tineri urmăriți și prinși în trafic după ce au refuzat să oprească mașinile pe care le conduceau

3.210
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiștii craioveni au urmărit, în noapte de duminică spre luni, două autoturisme aflate în trafic, după ce conducătorii auto au refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii. După ce au și-au sfârșit ”cursele”, s-a dovedit că unul nu avea permis, iar altul era băut.

Poliţişti din cadrul Secției 3 Poliție Craiova au observat, în noaptea de 26spre 27 ianuarie a.c.,pe Calea București, un autoturism, al cărui conducător auto, la vederea organelor de poliție, a mărit viteza de deplasare. Agenții au pornit în urmărirea autoturismului respectiv, acesta fiind oprit în trafic după ce au fost utilizate semnalele acustice și luminoase ale autospecialei. ”S-a constatat că persoana de la volanul autoturismului este un tânăr de 21 de ani, din orșul Urlați, judeţul Prahova. Din verificările efectuate am stabilit faptul că tânărul nu poseda permis de conducere pentru ncio categorie de vehicule, aşadar. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj.

În aceeași noapte, și poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova au observat, pe Strada Constantin Brâncoveanu, un autoturism al cărui conducător a mărit viteza de deplasare la vederea echipajului. Autoturismul respectiv a fost urmărit în trafic folosindu-se semnalele acustice și luminoase, reușindu-se blocarea mașinii la intersecția străzilor Tufănele cu Toporași.

La volanul autoturismului era un bărbat de 31 de ani, din Craiova, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, aşadar, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, au explicat responsabilii din cadrul IPJ Dolj.

Foto: arhivă



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.