DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, desfăşurată astăzi, în patru centre de examen, s-au prezentat 696 de candidaţi (87,32%) din cei 789 de candidați înscriși, anunță reprezentanții Inspectoratului Școlar Dolj. 

Potrivit informării ISJ Dolj, 56 dintre candidaţi s-au retras din motive personale sau medicale. Nu au fost candidaţi eliminaţi din examen.

Totodată, nu s-au înregistrat cazuri de candidați cu temperatura peste 37.3 grade Celsius.

Subiectele și baremele de corectare au fost publicate la ora 15.00, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 4 august, la sediile inspectoratelor școlare și pe site-ul http://titularizare.edu.ro.

Contestațiile pot fi depuse la sediile inspectoratelor școlare județene sau transmise prin mijloace electronice, în zilele de 4 august, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00.

Rezultatele finale se afișează la sediile inspectoratelor școlare județene și pe site-ul menționat anterior, în data de 11 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare în intervalul 12-14 august.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.