Tramvaie și autobuze noi pentru RAT Craiova

Tramvaie și autobuze noi pentru RAT Craiova

4.969
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

17 tramvaie, 38 autobuze electrice, 40 autobuze diesel, toate acestea vor ajunge în parcul auto al societății RAT Craiova, în prima parte a cestui an, anunțul fiind făcut de către primarul urbei, Mihail Genoiu.  

Documentațiile pentru proiectele finanțate din fonduri europene nerambursabile au fost finalizate, edilul menționând că va urma și modernizarea depoului de tramvaie, a garajelor si atelierelor mecanice, a căii de rulare pentru tramvaie.

„Pentru anul 2019 îmi propun, printre multe alte proiecte, să inițiez modernizarea transportului public în comun din Craiova, finanțat în mare parte din fonduri nerambursabile. Vom începe prin dotarea RAT Craiova cu 17 tramvaie, 38 autobuze electrice, 40 autobuze diesel, toate noi. Pentru ca mai apoi să demarăm modernizarea depoului de tramvaie, a garajelor si atelierelor mecanice, a căii de rulare pentru tramvaie. Un alt proiect prevede sistematizarea circulației pentru a acorda prioritate mijloacelor de transport în comun astfel încât acestea să fie cel mai rapid și modern mijloc de deplasare în Craiova”, a spus Mihail Genoiu.

 

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7246

    La O semaforizare inteligenta in functie de trafic cu senzori si camere video nu s-au gandit stimabilii?! Macar sa ai unda verde pe Calea Bucuresti.. Ce e asa greu de implemntat.. suntem in anul 2019.. sunt anii tehnologiei inteligente aloo !! semafoarele cu temporizare standard sunt depasite… Cat de naiba de greu sa fie sa faci niste sincronizari automate inteligente… luati o firma profesionista din afara.. lasati firmele de 2 lei de partid.. ganditi-va si la cei care tranziteaza Craiova in fiecare zi ori folosesc transportul in comun..

    Tramvaie noi sunt promise de zece ani.. si nimic nimic..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.