Tristețe, în prima zi de școală, la liceul unde învăța Luiza Melencu....

Tristețe, în prima zi de școală, la liceul unde învăța Luiza Melencu. Familia fetei a participat la manifestări

3.829
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Familia Luizei Melencu, fata dispărută în Caracal în luna aprilie și despre care Gheorghe Dincă a spus că a ucis-o, a participat, luni dimineața, la festivitatea de deschidere a anului școlar. Luiza învăța la Colegiul Tehnic C. D Nenițescu din Craiova.

Părinții, bunicii și mătușa adolescentei au fost întâmpinați de către cadrele didactice și de colegi, directorul instituției, Carmen Dașoveanu menționând, când a ținut discursul de deschidere a anului școlar că toți speră să se întâmple o minune și Luiza sa revină la școală. Aceasta i-a rugat pe toți elevii și profesorii să se gândească la Luiza și să se roage pentru ea.

Anul acesta, Luiza este trecută în catalog, atât diriginta cât și colegii acesteia așteptând ca fata să se reîntoarcă între ei. Luiza Melencu era șefa clasei. Acum, pentru că mai are teze de dat și nu i s-a încheiat situația școlară de anul trecut, adolescenta figurează în clasa a XI-a.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.