DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Căutările minorului dispărut, marţi, în apele Dunării, pe raza localităţii Ciupercenii Noi din judeţul Dolj, au fost reluate miercuri dimineaţa. 

UPDATE/ Trupul neînsuflețit al adolescentului a fost găsit.

„Persoana dată disparută pe Dunare a fost gasita de scafandrii de la ISU Olt. A fost găsită decedata si este predata echipajului de politie pentru identificare”, informează ISU Dolj.

Pompierii doljeni, ajutaţi de colegii din Olt, l-au căutat până marţi seara fără niciun rezultat.

Miercuri dimineaţă, au fost reluate căutările.

Persoana căutată este un adolescent în vârstă de 17 ani din Ciupercenii Noi.

„Ieri, 6 iulie, în jurul orelor 16.00, poliţişti din cadrul Postului de Poliție T.N. Calafat au fost sesizați prin apel 112 de către un tânăr din comuna Ciupercenii Noi, cu privire la faptul că fratele său, de 17 ani, din aceeaşi localitate, a dispărut în apele fluviului Dunărea, în timp ce se afla la scăldat”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

„Au reînceput căutările unui minor, posibil înecat în apele fluviului Dunărea, pe raza localității Ciupercenii Noi. Acţiunea va continua până la găsirea persoanei”, a menționat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoșilă.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.