(Video) Craiova: Polițiști amenințați cu un cuțit

(Video) Craiova: Polițiști amenințați cu un cuțit

6.390
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 1,00)

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Craiova, este cercetat penal și a și fost amendat, miercuri, după ce a înjurat un echipaj de poliție și a amenințat cu un cuțit, supărat fiind că oamenii legii au intervenit și i-au cerut să dea muzica mai încet, craioveanul sărbătorind ziua de naștere a soției.  

După ce au fost sesizați cu privire la faptul că într-o locuință din Craiova se ascultă muzică foarte tare, polițiștii au mers la adresa respectivă să vadă despre ceea ce este vorba.

Ajungând la fața locului, au identificat un bărbat de 45 de ani, din Craiova, care se afla în curtea locuinței sale, împreună cu familia, acesta având o atitudine recalcitrantă la adresa celor care interveniseră la eveniment.

„Astfel, având în vedere cele constatate, polițistii au aplicat două sancțiuni contravenționale celui în cauză, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și pentru proferarea de injurii și cuvinte jignitoare. Amenzile sunt în total de 2.000 de lei”, anunță reprezentanții IPJ Dolj.

În spațiul public a apărut și un filmuleț în care se observă comportamentul agresiv al bătbatului.

Polițiștii l-au analizat, fiind deschis și un dosar penal în care sunt efectuate cercetări pentru săvârșirea infractiunii de ultraj, pentru amenintările care ar fi fost adresate forțelor de ordine.

Azi la craiova ,omul aniversa ziua soției la el acasă doar cu copii si sotia sa .poliția au gazat pînă la cel mic ,voi daca ați fi in locul acestui om cum ati proceda

Gepostet von Leu Valentin am Mittwoch, 8. April 2020

Sursa Video: Facebook Valentin Leu

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     23-08-2011
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    14

    „Garcea” nu are în dotare lacrimogene ?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.