DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O femeie în vârstă de 72 de ani, din Craiova, este căutată de către polițiști, după ce soțul acesteia a anunțat că bătrâna a plecat de acasă, sâmbătă dimineață, și nu mai știe nimic despre ea. 

Potrivit IPJ Dolj, polițiștii Secției 5 Craiova au demarat activitățile de căutare în locurile şi mediile frecventate de femeie, zona adiacentă locuinţei, pieţe, centre comerciale, parcări subterane.

Aceasta a fost văzută, ieri, în zona pieţei din cartierul Craioviţa şi la ieşire din municipiul Craiova către Filiaşi, pe strada Calea Severinului.

La momentul plecării, femeia era îmbrăcată cu o geacă de culoare maro, pantaloni de culoare alb, în picioare purta pantofi de culoare negru iar pe cap purta o basma albă.

Duminică, polițiștii din cadrul mai multor secții din Craiova, însoţiţi de un câine de căutare, efectuează activităţi de scotocire şi periere a zonei de ieşire din Craiova către Filiaşi, pe strada Calea Severinului, precum şi în localităţile limitrofe.

Femeia se numește Maria Ion, are 1,65 m înălțime, greutate aproximativ 60 kg, ten deschis, faţă ovală, păr alb scurt, ochi căprui.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la femeia dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.