„Winter Bazaar” la Teatrul Național din Craiova

„Winter Bazaar” la Teatrul Național din Craiova

1.578
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

De câteva zile, foaierul Teatrului Naţional „Marin Sorescu” din Craiova găzduiește Târgul „Winter Bazaar”, artizanii pregătind diverse obiecte de decor specifice sărbătorilor de iarnă, creaţii perfecte pentru a fi oferite în dar de Moş Crăciun sau Moș Nicolae.

Globuri pictate, ornamentate, felurite coroniţe din brad şi materiale textile, cutii cu surprize fel de fel, toate lucrate manual, sunt pentru toate gusturile și pot deveni cadoul pefect în această perioadă, spun artizanii.

De asemenea, în holul Teatrului este și un cufăr de cadouri care așteaptă să daruiți cărți și jucării. Toate aceste articole vor ajungem ulterior, la micuții care îsi petrec sărbătorile pe patul de spital sau care nu vor avea bucuria să îl vadă pe Moș Crăciun acasă.

Târgul va rămâne deschis până pe 5 decembrie, urmând ca pe data de 19 decembrie  să fie deschis pentru cadourile de Moș Crăciun.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.