Zilele Liceului Voltaire. Cum sărbătoresc elevii și cadrele didactice

Zilele Liceului Voltaire. Cum sărbătoresc elevii și cadrele didactice

2.478
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cu ocazia Zilelor Liceului „Voltaire”, pe 15 și 21 noiembrie, se vor desfășura diferite activități omagiale și cultural-artistice în cadrul acestei instituții care a făcut deja o tradiție din a celebra amfitrionul său spiritual într-un mod inedit.

Elevii și profesorii vor marca evenimentul prin manifestări prin care vor reconfirma amprenta identitară a acestui liceu tânăr, aflat sub emblema multiculturalismului: ateliere creative, expoziții, dar și sesiuni de educație alternativă.

În acest sens, vineri, începând cu ora 14:00, la Teatrul pentru Copii și Tineret ”Colibri” Craiova, se va desfășura spectacolul festiv intitulat VOLTAIRE C’EST NOUS, care va reuni selecții muzicale, dramatice și coregrafice susţinute de elevii liceului, dar și de simpatizanți ai acestuia.

Joi, 21 noiembrie, la ora 14:00, în sala de festivități a Liceului „Voltaire”, se va organiza o competiție între cele 13 clase ale unității, care va presupune etalarea și degustarea preparatelor culinare specifice câte unei țări, din diversele regiuni ale lumii: Romania, Marea Britanie, Franța, Italia, Portugalia, Germania, Belgia, Bulgaria, Turcia, Grecia, India, China, Emiratele Arabe Unite.

În afara concursului, dar în același spirit al exersării abilităților practice, și profesorii liceului vor pregăti platouri prin care își vor dovedi talentul și priceperea în arta culinară. Ziua se va încheia cu cina festivă la care vor participa elevi și profesori deopotrivă, pentru a sărbători coeziunea, empatia și cooperarea, elemente esențiale care au stat, încă de la început, la baza Liceului „Voltaire”.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.