Zilele „Mihai Viteazul”, la Craiova. Meșteșuguri medievale, expoziții de arme și păpuși...

Zilele „Mihai Viteazul”, la Craiova. Meșteșuguri medievale, expoziții de arme și păpuși uriașe, în centrul urbei

905
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Atmosfera medievală din perioada domnitorului Mihai Viteazul va fi retrăită de craioveni, sâmbătă seara, reprezentanții Casei de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova anunțând că peste o sută de persoane vor participa la festivalul din acest an.

Potrivit organizatorilor, în Centrul Vechi al Craiovei vor avea loc spectacole de muzică și teatru, ateliere, expozitii de arme, jonglerii, meșteșuguri medievale și activități diverse dedicate celor mici.

„O sută de persoane purtând costume de epocă, între care artiști invitați, actori, reprezentanți ai intituțiilor de cultură din oraș, tineri, studenți, vor ocupa Piața „Mihai Viteazul”, sâmbătă, începând cu ora 18.00, pornind într-un circuit spectaculos acompaniați de instrumentiști, jongleuri, păpuși uriașe și animatori, spre Piața „Frații Buzești” din Centrul Vechi al Craiovei. Artiști din toată țara vor fi prezenți să dea viață unei pagini de istorie”, se arată într-un comunicat de presă remis de Casa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Afacerist
  Data de inscriere
   30-04-2007
  Locatie
   downtown
  Mesaje
  9521

  Mergem cu mic, cu mare !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.