Acces doar cu telecomanda, în Centrul Vechi al Craiovei

Acces doar cu telecomanda, în Centrul Vechi al Craiovei

14.434
13
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Cele patru bariere automate montate în zona perimetrului istoric al orașului vor deveni funcționale din 10 august a.c., au anunțat, astăzi, reprezentanții municipalității craiovene. Astfel, accesul autoturismelor prin cele patru puncte va fi posibil numai în baza autorizaţiilor de liber acces eliberate de primărie.

 

Riveranii din zona Centrului Vechi și angajații care lucrează în spațiile comerciale din zonă vor avea acces cu ajutorul telecomenzilor.

 

Accesul în perimetrul Centrului Istoric al municipiului Craiova se va face doar în baza autorizaţiilor de liber acces, prin acţionarea cu ajutorul telecomenzilor a celor patru bariere automate amplasate la principalele căi de acces în perimetrul Centrului Istoric al municipiului Craiova”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Craiova. Este vorba despre patru bariere amplasate la intersecția străzilor Olteț și Nicolăescu-Plopșor, Mihail Kogălniceanu și Nicolăescu-Plopșor, A.I. Cuza și Panait Moșoiu, Kogălniceanu și Frații Buzești.

 

Pentru eventualele intervenţii în situaţii de urgenţă, au fost predate către instituţiile abilitate (Pompieri, Salvare, Poliţie) telecomenzi pentru acţionarea acestor bariere”, se mai arată în informarea municipalității.

 

Barierele au fost montate în centrul orașului la sfârșitul anului 2015.

Sursa foto: cvlpress.ro



13 COMENTARII

  1. #1

    Banuiesc ca au telecomenzi si pt ambulanta,politie,pompieri…no!?

  2. #2

    Foarte bine asa este intr-un oras civilizat !

  3. #3

    Si telecomanda se imprumuta la cocalari si etc.

  4. #4

    Toata lumea are o telecomanda pe acasa !

  5. #5

    Bănuiți bine. Scrie în știre…

  6. #6
    Member
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    143

    cu 50..60 lei poti face foarte usor o copie! Eu la poarta pt garaj cat si cea de la strada am dat aproape 300 RON pt 4! Deci degeaba sunt idei bune daca educatie nu exista si se vor multiplica mai rau ca iepurii!!

  7. #7

    Da da… pe la Maestro trebuie sa intri cu buldozeru ca nu ai loc de masinile parcate.Totusi nu vad rostul acestor bariere. Acolo au fost si sunt încă montati acei piloni de otel care intra sub strada. De ce au mai supt bani si pt barierele alea portocalii care strica tot Feng-shuiu acolo? Vis-a-vis de casa de pensii sunt stâlpișori.

  8. #8
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5856

    Ba da ce se mai lauda cu centrul asta istoric de parca nu stiu ce mama dracu de realizare au facut ei (solomonache & olgasca).. De parca au reconstruit si modernizat Craiova din temelii.. fi-v-ar centrul sa va fie.. de parca Craiova doar centru si cv9 inseamna..

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  9. #9

    Care oras civilizat are asa ceva in centrul orasului?

  10. #10

    Dar oare de ce sunt montato si turnicheti si bariere?!

  11. #11
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3863

    Foarte bine

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  12. #12
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4957

    sa vedem

  13. #13
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4548

    Cum facem rost de telecomenzi? )

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.